Doorzoek Fun-Events Group


Me to You

De Me to You die wij tegenwoordig kennen, zag er een aantal jaar geleden heel anders uit. Het begon ooit met een bruin beertje in 1987 en vanaf 1995 is hij grijs en kreeg meer “haren”. Tegenwoordig is er zelfs een “zachtgetekende” versie, waardoor hij er wel erg knuffelbaar uitziet.

Sinds de lancering van het Me to You concept in 1995 is het blijven groeien. De illustratie van Tatty Teddy is zowel populair bij ouderen als bij jongeren doordat het warmte en vrolijkheid overbrengt en het mensen over de hele wereld kan raken bij elke situatie. Momenteel is Me to You een concept dat uitgegroeid is tot diverse nieuwe product genres en merken.

Fun-Kids biedt u daarom in alle exclusiviteit een meet & greet aan met Me to You. Laat al uw gasten verbaasd staan met deze verschijning. Me to You kan ook give-aways meebrengen en een professionele fotograaf voorzien die door middel van een direct print service uw foto binnen een korte termijn kan meegeven of u kan uw foto via een website downloaden na de meet en greet.

 

 

Fun-Events Group

Te Ontdekken

En Meer ...

Social Media